Reserviupseerikurssi 128

Sisällön oikotiet
Alkuun
Kurssipuukot
Kurssimerkki

 

Käytännön tietoa

 

Oppilaskunnan asioissa voit ottaa yhteyttä seuraaviin hallituksen jäseniin:

 

Sähköposti hallitukselle: hallitus (at) RUK128.fi

 

RUK 128 hallitus

 

Esko Mäkelä, 2.K. Esko on teollisuusneuvos ja jäi muutama vuosi sitten eläkkeelle YIT Oyj:n varatoimitusjohtajan paikalta. Hän on RUK 128:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Hans Åhman, 3.K. Hasse työskenteli pitkään liike-elämän johto- ja hallitustehtävissä, kunnes irtaantui työkiireistä äskettäin.

 

Matti Karhu, KtPtri. Matti työskentelee edelleen viestintäkouluttajana ja -konsulttina. Hän vastaa RUK 128 tiedotuksen koordinoinnista. Sähköposti matti.karhu (at) kolumbus.fi ja puhelin 0400-438498.

 

Kari Mattila, PstK. Kari on Tampereen yliopiston yleislääketieteen professori emeritus.

 

Markku Lehtokari, KrhK. Markku asuu Turussa ja Mynämäessä ja työskenteli ennen eläköitymistään toimitusjohtajana Turun seudun kuntien omistamassa Turun Seudun Jätehuolto Oy:ssä.

 

Tapio Lampinen, 3.K. Tapio on jäänyt eläkkeelle päätoimestaan Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa, mutta toimii edelleen dosenttina.

 

Per-Olof "Pelle" Åstedt, 3.K., johtaa omaa tietotekniikan palveluyritystään Suomen Tulostusseuranta Oy:tä.

 

Roger Rajalin, 3.K, siirtyi muutama vuosi sitten sivuun messu- ja näyttelypalveluita tuottavasta yrityksestään Mayday Oy:stä.

 

RUK 128 oppilaskunnan kuraattori Paavo Salonen siirtyi everstiluutnanttina reserviin puolustusvoimista, mutta hänen yhteytensä maanpuolustukseen on säilynyt monella tavalla kiinteänä - muun muassa aktiivisena toimintana RUK 128 hallituksen työssä. Hänet nimitettiin 2014 kadettikunnan kunniajäseneksi.

 

 

 

Kurssipuukot

Koska muutamat upseeriveljet ovat tiedustelleet mahdollisuutta saada uusi kurssipuukko kadonneen / kuluneen tilalle, tässä ohjeet tilaamisesta:

Tilaus suoraan Eero Laurilta RUK:n oppilaskunnan kannatusyhdistyksestä.

eero.lauri@kannatusyhdistys.inet.fi

Oppilaskunnan hallitus ei välitä tilauksia.

Tilauksessa mainittava nimi ja osoitetiedot sekä kurssi numero 128. Nimi kaiverretaan puukon terään ja kurssin numero helaan. Puukon malli on muuttunut meidän ajoistamme.

Puukon hinta postitettuna 47 euroa. Kaiverrukset sisältyvät hintaan.

 

 

 

RUK:n kurssimerkki

 

Jos kurssimerkkisi on kadonnut tai kulunut, voit hankkia uuden tilaamalla sen Reserviupseeriliitosta. Merkin hinta on 10 euroa.

Tilauksen sähköpostiosoite: kirsti.suortti@rul.fi

Tilauksen puhelin: 09-40562050  tai 09-40562054

Tilaukseen nimi ja toimitusosoite sekä kurssimme numero 128.

 

 

 

 

Powered by Hannu Laine