Reserviupseerikurssi 128

 

Hyvät upseeriveljet,

 

Kurssimme 50-vuotisjuhla onnistui erinomaisesti meidän kaikkien osallistujien tuottaman iloisen juhlamielen ja yhteishengen tuloksena. Vielä kerran lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja erityiskiitos puolisoillemme, jotka pääsivät jälleen kerran mukaan poikien omaan juttuun.

Moni kurssitoveri joutui jäämään pois Haminan tilaisuudesta joko harmittavien aikatauluyhteensattumien tai terveystilanteen vuoksi. Tiesimme kuitenkin, että kaikki olivat juhlahengessä mukana, vaikka maantieteellistä välimatkaa saattoi ollakin. Erityiskiitos kuuluu niille, jotka joutuivat peruuttamaan tulonsa viime hetkellä, mutta halusivat luovuttaa osallistumismaksunsa yhteiseen kassaan. Siitä tuesta pääsimme kaikki nauttimaan juhlaillallisen yhteydessä

Juhlatapaamisemme yhteydessä järjestetyssä kurssikokouksessa totesimme, että tilaisuuden budjetointi, joka toteutettiin omakustannusperiaatteella, onnistui erinomaisesti. Hallitus voi nyt vahvistaa sen, mitä ennakoitiin jo kurssikokouksessa: kaikkien laskujen maksamisen jälkeen kassaan jäi pieni ylijäämävaranto, joka on hallituksen käytössä juoksevien kulujen kattamiseen, esimerkiksi nettisivujen ylläpitoon ym. menoihin.

Kurssikokouksen tärkein asia oli tulevan toiminnan suuntaviivojen määrittely. Kokous antoi yksimielisen hyväksymisen hallituksen alustavalle suunnitelmalle, että jatkamme ainakin lähivuosina yhteisten tilaisuuksien järjestämistä edellisvuosien tapaan. Kyseeseen tulevat lähinnä vierailu- ja tutustumiskäynnit erilaisiin maanpuolustuksen kannalta mielenkiintoisiin kohteisiin, lounastilaisuudet, joihin kutsutaan ajankohtaisia puhujia sekä muut toimintamme raameihin sopivat yhteiset riennot. Näistä tiedotetaan erikseen.

 

Reserviupseerikoulu täyttää sata vuotta ja juhlapäivä on 6.6.2020. Suomen kaikki reserviupseerit ovat tervetulleita juhlatilaisuuteen ja RUK 128 aikoo tietenkin olla paikalla vahvalla osuudella. Merkitse siis päivämäärä muistiin jo nyt. − Koska Hamina ja sen lähiympäristö on tuona päivänä todennäköisesti tupaten täynnä, aiomme järjestää virallisen juhlatilaisuuden oheen omaa ohjelmaa jossain muualla, jossa voimme rauhassa juhlia satavuotiasta Reserviupseerikoulua myös keskenämme. Tästä tilaisuudesta, sekä siihen liittyvistä yhteisistä kuljetusjärjestelyistä tiedotetaan hyvissä ajoin.

 

 

 

 

Powered by Hannu Laine